Grappige Nieuwjaarswensen 2023

Nieuwjaarswensen zijn niet altijd even serieus en bevatten vaak weinig humor. Maar voor 2023 zijn er wel grappige nieuwjaarswensen die wel vol zijn met humor en leuk zijn om te gebruiken bij informele kaarten of voor vrienden die niet te serieus nemen. Deze grappige nieuwjaarswensen kun je gebruiken tijdens het schrijven van een nieuwjaarskaart.

Hier zijn enkele leuke teksten om een gelukkig nieuwjaar te wensen:

“May your new year be filled with as many beertjes as you can handle!”

“May your new year be tulip-filled and windmill-filled!”

“May your new year be so clog-tastic that you’ll need a bigger shoe rack!”

“Gelukkig Nieuwjaar! Ik wens je een jaar vol met vreugde, liefde en gezonde snackjes!”

“Ik wens je een jaar vol met lekkere kaas, fietsen en bloemen. En natuurlijk ook een paar goede vrienden om het mee te vieren!”

“Moge het nieuwe jaar je volgen met een stroom van stroopwafels, mooie zonsondergangen en nieuwe avonturen!”

“Ik wens je een jaar vol met goede vibes, lekkere bier en leuke feestjes!”

“Moge het nieuwe jaar je brengen wat je wilt, behalve als je wilt dat ik stop met mijn grappen maken. Dan kan ik helaas niet helpen. Maar verder: Gelukkig Nieuwjaar!?

De jaarwisseling is een tijd om samen te zijn met vrienden of familie, om gezellig te zijn en om samen te lachen. De jaarwisseling komt al snel dichterbij en het aftellen kan beginnen. Als de laatste seconden van 2022 voorbij zijn, is het plotseling 2023. Om middernacht geven we elkaar een hand, een kus en wensen elkaar het allerbeste voor het nieuwe jaar.

Er zijn veel standaard nieuwjaarswensen die bijna iedereen kent. Deze nieuwjaarswensen zijn niet erg bijzonder of origineel en bevatten weinig sfeer of humor. Als je echt iemand wilt verrassen met een leuke en unieke nieuwjaarswens, is het misschien beter om iets te verzinnen wat echt bij die persoon past en wat een echte glimlach op hun gezicht tovert.
Tegenwoordig mag alles wat maar een beetje humor bevat, grappig zijn. Dus waarom zouden nieuwjaarswensen daarvan uitgezonderd zijn? Op deze pagina hebben we een lijst met grappige nieuwjaarswensen voor 2023 voor je opgesteld. Deze leuke en originele wensen kun je gebruiken tijdens de jaarwisseling om je vrienden en familie te verrassen.

Stuur uw dierbaren grappige nieuwjaarswensen 2023!
Kerstmis – Nieuwjaar 2023 – Kerstman

Ik wens je een jaar vol nieuwe dromen,
nieuwe avonturen en nieuwe feestdagen waarbij
je niet te veel drinkt en niet te veel vreet!

Ik wens je dat alle problemen van het vorige jaar achter je blijven
en dat het nieuwe jaar een jaar vol geluk en pret wordt,
zonder dat je naar de WC hoeft te rennen voor een paar druppels.